Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Χρυσοχοίδης και ...κοτσάνα!

Ο υπουργός Προστασίας του Ασύλου του Σύριζα , εξοχώτατος κ. Χρυσοχοίδης, εκτόξευσε κατά την διάρκεια συνέντευξης του την εξής βαρύγδουπη κοτσάνα.
– Προσωπικά και πολιτικά είμαι υπέρ της ύπαρξης του ασύλου. Θα με πείτε, καλά αυτό είναι κοτσάνα; ΅ Όχι. Κοτσάνα είναι το επιχείρημα (;) της άποψης αυτής. Σύμφωνα με τον κ. υπουργό, «θα πρέπει να υπάρχει ένας χώρος στον οποίο να διακινούνται ελεύθερα οι ιδέες»
Ε, λοιπόν, αν αυτό δεν είναι βαρύγδουπη κοτσάνα, τι μπορεί να είναι;
Ας δούμε όμως, γιατί είναι κοτσάνα.

1) Το πολίτευμα της χώρα μας είναι «Προεδρευομένη Δημοκρατία» Κύριο χαρακτηριστικό μιας Δημοκρατικής χώρας είναι η ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Με βάση την άποψη όμως του κ. Χρυσοχοίδη, τέτοια ελευθερία δεν υπάρχει στην ελληνική κοινωνία.

2) Κύριος θεσμός της οργάνωσης του κράτους είναι η ύπαρξη και λειτουργία ενός συλλογικού οργάνου, που στα καθ΄ημάς ονομάζεται «κοινοβούλιο». Στην χώρα μας αυτό το όργανο υφίσταται, πλήρως οργανωμένο, και δίνει την δυνατότητα στα κόμματα (συλλογικές πολιτικές εκφράσεις των πολιτών) να προβάλλουν – ανταλλάσουν γνώμες και απόψεις για το μέλλον αυτής χώρας, την οργάνωση της κοινωνίας κλπ κλπ
Με βάση την άποψη όμως του κ. Χρυσοχοίδη, τέτοια ελευθερία δεν υπάρχει
στην ελληνική κοινωνία

3) Σε κάθε καφενείο, πλατεία, καφετερία, ραδιοφωνικό σταθμό, τηλεοπτικό
κανάλι, στο ίντερνετ πραγματοποιούνται συζητήσεις και αναλύσεις, επί παντός επιστητού.
Ακούς –και διαβάζεις σε έντυπα –ότι μπορείς και ότι δεν μπορείς να φανταστείς
Με βάση την άποψη όμως του κ. Χρυσοχοίδη, τέτοια ελευθερία δεν υπάρχει στην ελληνική κοινωνία

Ο κ. Χρυσοχοίδης υπέπεσε, όπως και άλλοι, στο λάθος να παρουσιάζει την Ελλάδα ως χώρα όπου η δημοκρατία δεν υπάρχει. Αν είναι έτσι, σαν κυβέρνηση που είναι ας μας πούνε τι θα πράξουνε έτσι ώστε οι ιδέες να διακινούνται ελεύθερα και εκτός …αμφιθεάτρων

Στην φωτογραφία, εμφαίνεται ο κ. Χρυσοχοίδης αγορεύων στο κοινοβούλιο. Μα γιατί το κάνει, αν το κοινοβούλιο είναι χώρος περιορισμένης ελευθερίας για την δικίνησh ιδεών; Κοροιδεύει εμάς, ή τον εαυτό του;

ΥΓ 1 Βέβαια, κατά μία έννοια το "΄ασυλο " είναι καλό, ειδικά όταν συλλαμβάνεσαι από την αστυνομία και έχεις πατέρα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
ΥΓ2 _"-Δεν ήταν συλλήψεις, ήταν διαχείρηση μιάς έντονης στιγμής" Ετσι ...απεφάνθη ο Υφυπουργός Προστασίας των Παιδιών του Βουλευτή του Σύριζα, για να μην κατηγορηθεί ότι διέταξε απελευθέρωση των συλληφθέντων.
Τόσο φτύσιμο στην νοημοσύνη του ελληνικού λαού!

3 σχόλια:

  1. Σωστός αδερφέ μου. Τελευταία ο Χρυσοχοϊδης έχει τρελαθεί να πετάει κοτσάνες. Εφθασε στο σημείο να συγκρίνει τις 2 ημέρες επεισοδίων με τον περυσινό μήνα και να "κοκορεύεται" ότι οι ζημιές ήταν πολύ μικρότερες!!!!

    Πάντως αν όντως δεν έχουμε φέτος περαιτέρω επεισόδια, τίθεται ένα θέμα....
    Μήπως ήταν μπλεγμενο και το ΠΑΣΟΚ εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ πέρυσι;
    Λέω τώρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέρω ΄γω βρε Θάνο, τι να πω,,, πάντως θέλω να πιστεύω ότι δεν ήτανε μπλεγμένο, απλά έκανε σπέκουλα πάνω σ΄ αυτά. (τα επεισόδια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sygnwmi alla twra eida aytin tin anartisi............

    O SYRIZO$YN EINAI TO $YNaFI MIAS ANTARSIAS=THS ANTARSIAS antiXRISTWN+aNTIEKSOUSIASTWN POU STOXO EXOUN NA DIALYSOUN THN ELLADA MAS.
    SIXAINONTAI THN ORTHODOKSIA
    THN ASTYNOMIA
    KAI KATHE TI NOMIMO-NORMAL+SWSTO.

    TO ASYLO EINAI GIA NA "ZOUN" KATAXRHSTIKWS MESA STA AEI KOUKOULOFOROI=ANANDROI=TROMOKRATES+NA MHN MPOREI KAMIA ARXH NA TOUS PIASEI.

    AEI=
    ASYLO
    EGKLHMATIWN
    INTERNATIONAL

    ASYLO ANIATWN ANEGKEFALWN
    ANARXIKWN ANANDRWN AXRHSTWN
    ANH8IKWN ANISTORITWN ANAIS8HTWN ANTIEKSOYSIASTWN.

    EMPATHWN ENPSYXRW-EGKLHMATIWN

    IIIIIIIIIIIIYPOKRITWN...


    [STHN ORTHOGRAFIA THA KOLLISOUME?}

    TO XEIROTERO AP'OLA STO $YNaFI TOU$
    EINAI OTI YPOTIMANE THN NOHMOSYNH MAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή