Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Πως θ΄αγωνισθούν οι Σκοπιανοί!

Από το αγαπητό και πατριωτικό koukfamily η παρακάτω ανάρτηση που ξεκαθαρίζει τα πράγματα για τον επικείμενο αγώνα μπάσκετ μεταξύ Επίσημης Αγαπημένης και Σκοπίων ( Παρεπιπτόντως, θάθελα να ξέρω τι λέει επ΄αυτού ο κ. Λομβέρδος)
----------------------------------------------------------------------------------------------

Τι θέλουν οι Σκοπιανοί στην Πολωνία; Θέλουν να προκαλέσουν τους Ελληνες; Θέλουν να δημιουργήσουν επεισόδια; Και ποιά προκειται να είναι η ελληνική αντίδραση αλλά και η αντίδραση της FIBA και του κ. Βασιλακόπουλου; Οπως μαθαίνουμε η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρησης των Σκοπίων παρουσίασε την νέα φανέλα με την οποία θα αγωνιστεί η εθνική τους ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που αρχίζει την Δευτέρα στην Πολωνία. Μάλιστα την παρουσίαση έκανε ο ίδιος ο Γκρουέφσκι. Οπως ήταν φυσικό θα έχει την λέξη Μακεδονία στην μπροστινή της όψη και θα είναι στα εθνικά τους χρώματα.Οι Ελληνες καλαθοσφαιριστές, παράγοντες και φίλαθλοι πρέπει να γυρίσουν την πλάτη επιδεικτικά στους Σκοπιανούς και να τους αφήσουν να παίξουν μόνοι τους, αν τολμήσουν και μπούν στον αγωνιστικό χώρο με τις φανέλλες αυτές. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει ελπίζουμε, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρησης.Αν θέλει η FIBA να μας τιμωρήσει ας το κάνει. Η πατρίδα μας και η αξιοπρέπειά της είναι κατά πολύ υψηλότερα από διοργανώσεις, ομοσπονδίες και κανονισμούς. Ομως θα πρέπει να ξέρουν ότι οι Σκοπιανοί δεν δικαιούνται να αγωνίζονται φέροντας το όνομα Μακεδονία καθώς από καμιά Διεθνή Αθλητική Ομοσπονδία δεν έχουν αναγνωριστεί με το όνομα αυτό. Αντ΄αυτού είναι υποχρεωμένοι να φέρουν το όνομα FYROM.Τώρα αν οι FIBA δεν έχει την δύναμη να επιβάλλει την θέλησή της στο κρατίδιο τότε κι εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να αγωνιστούμε προσβάλλοντας την τιμή και την ιστορία της πατρίδας μας.Εξάλλου τα έχουμε κατακτήσει όλα στο μπάσκετ και οι τίτλοι δεν μας λείπουν. Αυτοί μας έχουν ανάγκη για να ανεβάσουν το επίπεδο της διοργάνωσής τους.Γι αυτό αδέρφια Ελληνες ας τηρήσουμε στάση ήρεμη, ειρηνική, πολιτισμένη αλλά και σθεναρά πατριωτική και ανένδοτη. Οι απόγονοι των Μακεδονομάχων δεν θα σκύψουν ποτέ το κεφάλι να υποταχθούν στο θέλημα των απογόνων των Βουλγαροκομμιτατζήδων.Η Μακεδονία ήταν είναι και θα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ότι κι αν λένε οι ξένοι μισέλληνες και οι ντόπιοι προδότες. Η Vardaska του 1944 ας ψάξει να βρεί άλλο όνομα κι ας κλέψει την ιστορία κάποιου άλλου λαού, πριν οδηγηθεί σε αδιέξοδο.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Γειά σου αδελφέ μου Θάνο με την αναρτησάρα σου!!
Ναι φίλε μου, η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική. Ας βρούν οι λωποδύτες σκοπιανοί αλλονών ιστορία να κλέψουν για ν΄αποκτήσουν ιστορική οντότητα και ταυτότητα . Ας κοιτάξουν τώρα που προκύπτει γι΄ αυτούς και πρόβλημα από την Βουλγαρία, η οποία ναι μεν αναγνώρισε το κράτος τους ως ΅Μακεδονία΅ άλλα ποτέ δεν αναγνώρισε ΅Μακεδονική εθνότητα΅. Αλλά τι να κάνουμε, έχουν ισχυρούς πάτρωνες!!

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα!
    Τελικά δεν κατέβηκαν με αυτές τις φανέλες!
    Ευτυχώς και γιαυτούς και για εμάς...
    Πολύ ωραίο το blog σου συγχαρητήρια!
    Σε "παρακολουθώ" από δω και πέρα...
    Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς ήλθες Δημοσθένη. Είσαι πολύ ευγενικός για το μπλόγκ. Εγω σε ξέρω. Σε "παρακολουθώ" από καιρό.
    Saludos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή