Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Η ΕΥΗ μαγειρΕύη!!


Λοιπόν, η Εὐη αυτόνομη στην μπλογκόσφαιρα με την μαγειρική της. Στό μπλόγκ Η ΕΥΗ μαγειρΕύη πρωτοβλέπεις ένα πολύ όμορφο-καθαρά κοριτσίστικο-λογότυπο, και κατόπιν συνταγές από την ελληνική κουζίνα. Οσοι κουταλο-μαχητές, και κατσαρολο-μαχήτριες λοιπόν, ας περνάτε για εμπλουτισμό γνώσεων. Εγώ ήδη στα πολύ γρήγορα , εντόπισα εναν "στόχο" που λέγεται, ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΑΠΟ ΣΟΥΠΙΑ Το καλό με το, Η ΕΥΗ μαγειρΕύη, είναι ότι περιλαμβάνει και ζαχαροπλαστική. Δεν είναι της "ειδικότητας" μου, αλλά είναι του φίλου μου Πάνου, του οποίου -ειρησθω εν παρόδω - τα γλυκά κουταλιού που κάνει είναι εξαιρετικά. (Σας εκμηστηρεύομαι πως σκέφτομαι να του πω, ότι είναι καλύτερα από αυτά των Απανταχού Γυναικείων Συνεταιρισμὠν, αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρει. Πάντως μέχρι το σάββατο πρέπει να του βρώ αποστολιάτικα σύκα, για να κάνει συκαλάκι γλυκό.) Οπως και να το κάνουμε λοιπόν , η ζαχαροπλαστική είναι πιό λεπτή, και με περισσότερο συναίσθημα τέχνη. Άλλο πράγμα να ξελεπιάζεις κεφαλόπουλα, κι άλλο να κάνεις κέικ . Εξ άλλου σε μια κυρία, σοκολατάκια στέλνεις, και όχι συκωταριά! Εύη, καλή επιτυχία, και απ΄ότι συνειδητοποιώ πλέον, κάποιοι πρέπει να τρώνε καλά!

2 σχόλια:

  1. Φίλε Κώστα. Ξεκινώντας να σου πω χρόνια πολλά για την γιορτή σου, να χεις πάντα υγεία και να σε χαίρονται η οικογένειά σου και οι φίλοι σου.
    Την ανάρτησή σου, τώρα την είδα!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, ειλικρινά.
    Περιμένω όλους τους κουταλομαχητές και τις κατσαρολομαχήτριες όπως λες :) Οσο για μαγειρική ή ζαχαροπλαστική δεν είναι θέμα ειδικότητας γιατί κανείς μας δεν είναι ειδικός, εκτός κι αν το σπουδάσεις το είδος..... Το θέμα είναι να έχεις μεράκι και να αγαπάς αυτό που κάνεις. Οσο για εσας, αν κρίνω απο τις φωτό σας στις αντίστοιχες αναρτήσεις, δεν πάτε πίσω!!!!!!!!
    Θα χαρώ ιδιαίτερα, μιας και εγώ με τα γλυκά κουταλιού δεν......... να ανεβάσετε συνταγή με φωτό και να την αναρτήσω στο blog. Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη, μιας και είμαι μόνη και τι να πρωτοπρολάβω!!!!!!! :Ρ Ασε που φωνάζει και ο Θάνος, ότι για να τα φωτογραφίζω και να τα ποστάρω, θα γίνει ο διπλάσιος..........
    Και πάλι ευχαριστώ πολύ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύη, ευχαριστώ που με θυμήθηκες. Νάσαι καλά, αντεύχομαι με αγάπη για σένα και την οικογένεια σου. Τα κιλά του Θάνου πρόσεξετα, γιατί όντως έχεις ευθύνη μ΄αυτά που βλέπω στο μπλόγκ σου. Για τα γλυκα του κουταλιού, θε σε στείλω φωτό και συνταγή για συκαλάκι (αποστολιάτικο), που ήδη το έκανε ο Πάνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή