Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012

Ἄλλη μιά ντροπή γιά τό ἄθλιο κράτος μας

Ειδικό αεροπλάνο ασθενοφόρο θα αποστείλει η τουρκική κυβέρνηση τις αμέσως επόμενες εβδομάδες στην Κομοτηνή ώστε να μεταφέρει τον 49χρόνο Σερήφ, που ζυγίζει 400 κιλά και βρίσκεται καθηλωμένος στο κρεβάτι του σπιτιού του, σε κλινική της Τουρκίας ώστε να αποθεραπευτεί πλήρως.

Αυτό δεσμεύτηκε κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο αντιπρόεδρος της Τουρκικής κυβέρνησης κος Μπεκίρ Μποζντάγ το μεσημέρι της Παρασκευής στην οικία του Σερήφ σε οικισμό της Κομοτηνής. Μάλιστα, ο ίδιος τηλεφώνησε κατά την παρουσία του στην οικία του Σερήφ στον Υπουργό Υγείας της Τουρκίας δίνοντας το τηλέφωνο στον 49χρόνο ώστε να συνομιλήσει μαζί του. Στο άκουσμα και μόνο της αρωγής που προσφέρει το Τουρκικό κράτος στον Σερήφ ο ίδιος ξέσπασε σε δάκρυα χαράς ευχαριστώντας τον κ. Μπεκίρ Μποζντάγ.

Υπενθυμίζεται πως την όλη πρωτοβουλία για τη συγκεκριμένη συνάντηση ανέλαβε και διοργάνωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη κος Αχμέτ Χατζηοσμάν, μετά και τη δημοσιοποίηση του προβλήματος του Σερήφ από το ThrakiToday.com, πράξη που εγείρει εντόνως ερωτηματικά αναφορικά με τη σκοπιμότητά της καθώς θα περίμενε κανείς ο κος Χατζηοσμάν, όντας Βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, να μεσολαβήσει ώστε να δώσει το Ελληνικό κράτος λύση στο πρόβλημα του Σερήφ και όχι να πρωτοστατεί σε επικοινωνιακή φιέστα της τουρκικής διπλωματίας.
 Τὀ εἴδαμε στό trakitoday.com
================================================================
Σχόλιο Ἄλλη μιά υπόθεση γιά τήν ὁποία τό ἄθλιο-τρισάθλιο κράτος θά ἔπρεπε νά ντρέπεται. Κατά δεύτερον, ἄντε τώρα νά πείσεις -μέ ποιόν τρόπο ἄραγε- τούς μή τουρκογενεῖς μουσουλμάνους πρός τά πού θά πρέπει νά κοιτάνε γιά τίς ἀνάγκες τους.  

2 σχόλια:

 1. Το Ελληνικό κράτος δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της περίθαλψης ενός μέσου Ελληνα (σε βάρος,βεβαίως,βεβαίως),θα σήκωνε τον υπέρβαρο Σερήφ από το κρεβάτι;
  Μήπως ζητάς πολλά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εἶσαι σοφή xristin. Πράγματι ζητῶ πολλά :-(

   Διαγραφή