Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Μνημόσυνο στρατηγοῦ Γεωργίου Γρίβα Διγενῆ



 Η  Παγκύπρια Ενιαία Οργάνωση Φοιτητών. σας καλεί στο ετήσιο εθνικό μνημόσυνο του Αρχηγού του απελευθερωτικού αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α. Στρατηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή. Το μνημόσυνο θα τελεστεί την Κυριακή 27/1/2013 στην εκκλησία του Αγίου Μηνά (Ίωνος Δραγούμη 10 – Θεσσα-λονίκη).

Είναι χρέος όλων μας να παρευρεθούμε για να τιμήσουμε τον Αρχηγό Γρίβα Διγενή. Ήταν ένας σπουδαίος πατριώτης, γεμάτος αξίες και ιδανικά, που επέλεξε ένα δρόμο γεμάτο σκληρούς αγώνες για λευτεριά

Ένα δρόμο που οδηγούσε στο σημαντικότερο όραμα της ζωής του, την Ένωση της Κύπρου με την Μάνα Ελλάδα.

Θα ζει πάντα στις καρδιές μας ως ο μοναδικός Αρχηγός και με σημαία μας τα λόγια και τις πράξεις του θα προχωράμε.

ΓΡΙΒΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΔΙΓΕΝΗ ΚΟΙΜΗΣΟΥ, ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ, Η ΕΝΩΣΗ ΕΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ
 

4 σχόλια:

  1. Τιμή καί σεβασμός,στούς ἀληθινούς Ἕλληνες!!
    ΑΘΑΝΑΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί κρίμα πού δέν ὑπάρχουν ἄλλοι σ΄αὐτόν. Στή θέση του ἔχουμε φαφλατάδες, φαφλατάδες καί πάλι φαφλατάδες. :-(

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα σας.

    Άλλες εποχές, άλλοι άνθρωποι, άλλα προτάγματα... και οι προσωπικοί κώδικες τιμής (όχι βεβαίως όλων αλλά πάντως αρκετών γιά να κάνουν την διαφορά) εχαρακτήριζαν τα πρόσωπα και την διαδρομή τους, ανεξαρτήτως εάν ήσαν αποδεκτά ή όχι από τους "αντιπάλους".
    Τουλάχιστον ήταν γνωστό τι επρέσβευε ο ένας και τι ο άλλος, έτσι τα πάντα εκινούντο σε έναν ελάχιστο στοιχειώδη αλληλοσεβασμό σταθερών πολιτικών θέσεων... κυριαρχούσαν συνέπειες... οι όποιες τέλος πάντων.
    Συγκρίνατέ τους σήμερα με τις νυν πολιτικές προσωπικότητες και τις ιδεολογικές καθημερινές κυβιστήσεις τους προς την υπηρεσία του ακατάσχετου αριθμολάγνου υλισμού και του συμφέροντος των "επιφανών", που υπηρετούν ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ανερυθρίαστα πλέον, βουτηγμένοι στην καλοπέραση και τις μεγαλοκαταθέσεις τους (αυτά που αφήνονται να φανούν... ας μην είμαστε σφελείς), ψηφιζόμενοι από τους πολλούς για να υπηρετούν και υπηρετούνται από τους ολίγους "απορροφητήρες" των φόρων και των διογκούμενων χρεών μας.
    Έτσι προκειμένου να κρατηθούν στα πράγματα, ως χαμαιλέοντες, φτύνουν το παρελθόν τους, το οποίο οι ίδιοι με τις επιλογές τους ανεύθυνα εδημιούργησαν με τρομακτικές συνέπειες γιά όλους μας αποσείοντας ετσιθελικά τις ευθύνες τους, που κατατρέχουν όμως όλους όσους τους ακολούθησαν ως αγέλη απερίσκεπτων ψηφοφόρων.
    Τους χλευάζουν κιόλας τώρα με τσιτάτα του τύπου "ας πρόσεχαν", "λαός διεφθαρμένων","μαζί τα φάγαμε" και άλλα πολλά υποτιμητικά που γίνονται σημαίες στο εξωτερικό!
    Δεν υπάρχουν σήμερα δυστυχώς τέτοιοι υποδειγματικοί άνθρωποι σαν τους παλαιούς, απ' όλες τις πλευρές (ήσαν επί πλέον λιτοί και προσεκτικά φυσιολογικοί στα προσωπικά τους)... έτσι γιά να ξέρουμε ποιός είναι τί και γιά να κανονίζουμε την πορεία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὅπως τά λέτε εἶναι,χάθηκε ἡ "ἀρσενικότητα" (μέ τήν ἔννοια τῆς εὐθύτητας) πού πρέπει νά χαρακτηρίζει τήν κοινωνία, καί εἰδικά του΄ς δημόσιους ἄνδρες. O tempora o morss, πού θάλεγαν οἱ λατινομαθεῖς.
      Καλή δύναμη.

      Διαγραφή