Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Νέο χτύπημα τοῦ σκοπιανοδοσιλογικοῦ ΣΥΡΙΖΑ.

 Κάποιοι -καί γιά πολλούς λόγους- ταυτίζονται μέ τόν ΣΥΡΙΖΑ, θεωρῶντας ἀπλές φιλολογίες τίς ἀπόψεις τῶν κομμουνιστικων συνιστωσῶν του γιά τό μακεδονικό.

ς πάρουν λοιπόν μιά γεύση τοῦ δοσιλογισμοῦ τους, ἀπό μιά βουλευτίνα τοῦ ΣΥΡΙΖΑ που΄προέρχεται ἀπό τήν ΜαόΙκή Διεθνιστική ργατική ριστερά (κλίκ)Για νά μήν λένε μερικοί, ὅπως πατριώτης φίλος μου, ὁ Γιῶργος Π. ὅτι ναί μέν, ἀλλά....
ΙΩΑΝΝΑ ΓΑΪΤΑΝΗ:  ΣΚΟΠΙΑΝΟΔΟΣΙΛΟΓΟΣ
  «Μακεδονία» αποκαλεί τα Σκόπια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Γαϊτάνη και δηλώνει ότι η διαφορά ανάμεσα σε Ελλάδα και Σκόπια για το όνομα οφείλεται «στους Έλληνες καπιταλιστές».
Μιλώντας πριν από είκοσι ημέρες στην εφημερίδα των Σκοπίων «Nova Makedonija», η Ιωάννα Γαϊτάνη δήλωσε ότι «άτομα από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν σε δηλώσεις στη χώρα σας το 2010 και υπήρξε προσκεκλημένος από το κόμμα στην κρατική τηλεόραση ο οποίος χρησιμοποίησε το όνομα που χρησιμοποιείτε εσείς: Μακεδονία».
Η ίδια πρόσθεσε πως κατά τη γνώμη της, το πρόβλημα δεν έγκειται μόνο στην ονομασία. «Εάν τα πράγματα είχαν έτσι και εάν ήταν τόσο απλά, τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Πίσω από το ζήτημα της ονομασίας υπάρχει η επέκταση της οικονομίας της Ελλάδας», τόνισε χαρακτηριστικά.
Επισήμανε ακόμη ότι «η Ελλάδα επιχειρεί να καταστεί υπερδύναμη στα Βαλκάνια και επιχειρεί να επεκταθεί σε όλη την περιοχή της Βαλκανικής Χερσονήσου. Αιτία για αυτό που συμβαίνει με το όνομα είναι τα συμφέροντα των Ελλήνων καπιταλιστών στη Μακεδονία. Το όνομα συνιστά απλώς άλλοθι και χρησιμοποιείται ως προκάλυμμα προκειμένου να καλυφθούν άλλα πράγματα που συμβαίνουν».
Ποιά είναι η Ιωάννα Γαϊτάνη
Η Ιωάννα Γαϊτάνη είναι μία από τους τέσσερες εκπροσώπους ιστορικών ρευμάτων του εργατικού κινήματος της Αριστεράς. Στη Βουλή του 2012 για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας εξελέγησαν βουλευτές που προέρχονται από τον μαοϊκό και τον τροτσκιστικό χώρο.
Εξελέγησαν οι Βασίλης Χατζηλάμπρου (Αχαΐα), Βασίλης Κυριακάκης (Φθιώτιδα) και Δημήτρης Κοδέλας (Αργολίδα) από την Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας (ΚΟΕ) η οποία προέρχεται από τον μαοϊκό χώρο. Η Ιωάννα Γαϊτάνη είναι στέλεχος της ΔΕΑ (Διεθνιστική Εργατική Αριστερά) – οργάνωση που προέρχεται από τον τροτσκιστικό χώρο και μετέχει στον ΣΥΡΙΖΑ.
Εμπορος στο επάγγελμα
Η κυρία Ιωάννα Γαϊτάνη είναι έμπορος στο επάγγελμα. Γεννήθηκε το 1959 στη Βέροια, υπήρξε ενεργό μέλος του φοιτητικού κινήματος (1977-1981) στην Γκρενόμπλ της Γαλλίας και το 1987 εντάχθηκε στην τροτσκιστική οργάνωση ΟΣΕ (Οργάνωση Σοσιαλιστική Επανάσταση).
Από το 2001 είναι στέλεχος της ΔΕΑ, είναι από τα ιδρυτικά μέλη του του ΣΥΡΙΖΑ, ενεργοποιείται στο γυναικείο κίνημα της πόλης και από το 2011 συμμετέχει στην Πρωτοβουλία Γυναικών Ενάντια στο Χρέος και τα Μέτρα Λιτότητας
Δοσιλογική φράξια τοῦ ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή: /www.iefimerida.gr/
Σχετικά: Τρικυμία εν κρανίω στα φασισταριά του ΣΥΡΙΖΑ 

7 σχόλια:

  1. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι (τουλάχιστο οι σκεπτόμενοι) έχουν καταλάβει τον αριστερό χώρο για τις ανθελληνικές τους αντιλήψεις και τα αντι Χριστιανικά τους αισθήματα!
    Βέβαια να μην ξεχνάμε ότι και η Κεφαλογιάννη αποκαλεί την Κωνσταντινούπολη ινσταμπουλ η Μπενάκη μιλάει για συρρίκνωση της Εθνικής κυριαρχίας σε πασόκο "πρόεδρο" και εκείνος να συμφωνεί κτλ...
    έχει κανα τρίχρονο που δόξα τω Θεώ οι μάσκες έπεσαν και σιγά-σιγά ξεχωρίζει η ηρα απ'το στάρι σ'όποιον "αγρό" κι αν ανήκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου αγέρα,
      είναι πολλοί που δεν έχουν καταλάβει, ή αν το κατάλαβαν δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία. Γιά τούς δεξιούς που αναφέρεις,να σημειώσουμε ότι καί ο φιλελευθερισμός στην πλήρη του διάσταση, κινείται και αυτός εναντίον των παραδοσιακων αξιών.
      Πάντως πράγματι, οι μάσκες πέφτουν.
      Καλό βράδυ.

      Διαγραφή
    2. Ἀγέρα,ἴσως τελικά αὐτή ἡ δημιουργημένη κρίση,νά ἔχει καί τά καλά της!
      Ἕλληνες καί νεοταξίτες θά εἶναι τά δυό στρατόπεδα,πού θά ἀναμετρηθοῦν.

      Διαγραφή
    3. Cummulus,τί σχέση ἔχουν αὐτοί μέ τούς δεξιούς,ἁπλῶς καπηλεύονται τό ὄνομα.

      Υ.Γ. Τό "σκοπιανοδοσιλογικοῦ" μοῦ φάνηκε σάν "σκουπιδοδοσιλογικοῦ"...στήν ἀρχή.
      Μιά ἀπ'τά ἴδια δηλαδή ;)

      Διαγραφή
    4. Μαρία,
      ναί, αὐτό ἐννοῦσα γιά τήν χρήση τοῦ ὄρου "δεξιός".

      Διαγραφή
  2. Εγω θα κανω το πιο μικροπρεπες σχολιο γιατι ετσι μου αρεσει...
    Με τους προδοτες του εθνους μου μπορω να γινω και χειροτερος....
    Σιγα μην καθομαι να σκεφτομαι το επιπεδο....

    Την μουρη της την εχει κοιταξει στον καθρεφτη;

    Ουστ....

    Και να φανταστουμε οτι μεθαυριο αυτοι θα κυβερνησουν τον τοπο.....

    Βρε τι παθεμα...
    Απο την Σκυλλα στην Χαριβδη...
    Δεν υπαρχει τελικά σωτηρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου,
      μέ αὐτές τίς συνθῆκες, ὄχιδέν ὑπάρχει σωτηρία.

      Διαγραφή