Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

STOP στήν ἰσλαμοποίηση τῆς Ἐλλάδας



  Τό παρακάτω κείμενο τό εἶδαμε στόν  Θάνο.
==============================

Φίλοι Πατριώτες και αγωνιστές.
Εδώ και αρκετό καιρό κάνουμε ο καθένας την δική του προσπάθεια και δίνουμε έναν αγώνα ενάντια στην λαίλαπα του αφελληνισμού, του πολιτιστικού και πνευματικού εκφυλισμού, της καταρράκωσης της αξιοπρέπειας, της καταπάτησης των συνταγματικών δικαιωμάτων και της οικονομικής εξαθλίωσης των Ελλήνων.

 Άλλοι εδώ και χρόνια, άλλοι εδώ και μήνες, άλλοι αρχίζουν τώρα και κινητοποιούνται. Αγώνας ενάντια στην αντικατάσταση του Έλληνα Πολίτη, του Έλληνα Εργάτη από φθηνό λαθραίως εισαγόμενο εργατικό δυναμικό, από δούλους που εργάζονται για ψίχουλα. «Ψίχουλα» όμως που τους είναι αρκετά για να ζήσουν, μα και να στείλουν και περίσσευμα στις χώρες τους, αφού η -κατ’ όνομα- Ελληνική Πολιτεία μεριμνά για την διαβίωσή τους και τις κοινωνικές παροχές τους με επιδόματα και δωρεάν υπηρεσίες. 

Παροχές που στερούνται οι Έλληνες Πολίτες, οι οποίοι μπορεί και να πεθάνουν στον δρόμο σαν τα σκυλιά αν δεν έχουν χρήματα για την «δωρεάν» Υγεία τους και οφείλουν να διαθέσουν χρήματα για την «δωρεάν» Παιδεία των τέκνων τους, μιας και αυτά δεν έχουν προτεραιότητα στην επιλογή στα Δημόσια Σχολεία αφού η –κατ’ όνομα- Ελληνική Πολιτεία κάνει ρατσιστικές διακρίσεις και κλείνει την πόρτα στα Ελληνόπουλα ακόμη και οικογενειών με άνεργους Έλληνες γονείς.
Είναι όμως αρκετοί συμπολίτες μας σωστά ενημερωμένοι; Είναι αρκετοί αυτοί που είναι συνειδητοποιημένοι; Μήπως οι περισσότεροι είναι απλώς αγανακτισμένοι; Μήπως τελικά είμαστε ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ οι αποφασισμένοι; 
Τι μας λείπει λοιπόν;  · Σωστή, πλήρης και αντικειμενική ενημέρωση.  · Κατανόηση των πραγματικών προβλημάτων και όχι αυτών που μας παρουσιάζονται.  · Κατανόηση των πραγματικών εχθρών και των υπαιτίων της κατάστασης.
Όσοι αρκούνται σε ενημέρωση από «εύπεπτα» άρθρα με βαρύγδουπους και συνομωσιολαγνικούς τίτλους συνήθως πέφτουν θύματα προπαγάνδας και παραπληροφόρησης από εντεταλμένους ή απλά φερέφωνα των διαμορφωτών κοινής γνώμης που περνούν με πολύ έντεχνο τρόπο μηνύματα πολύ καλά σχεδιασμένα!
Οφείλουμε λοιπόν να έχουμε όλες μας τις αισθήσεις σε εγρήγορση και κυρίως να χρησιμοποιούμε την λογική μας. Να αναλύουμε τα τεκταινόμενα και να συνδυάζουμε όλα τα δεδομένα προκειμένου να συνθέτουμε το παζλ της πολιτικής.
Είναι εμφανής λοιπόν η αποστολή της –κατ’ όνομα- Ελληνικής Πολιτείας, εδώ και τριάντα χρόνια, με την λαθραία εισαγωγή φθηνού εργατικού δυναμικού στην Ελλάδα προκειμένου να αντικαταστήσει τον Έλληνα εργαζόμενο και να τον διώξει από την παραγωγή, να παρασύρει τους νέους στα αστικά κέντρα και μετά να τους καταδικάσει στην ανεργία και την μετανάστευση, οπότε και να επιτελεστεί η αντικατάσταση του Έλληνα εργάτη από τους εισαγόμενους δούλους- εποίκους τους και να τρίβουν τα χέρια τους οι σύγχρονοι δουλέμποροι των πολυεθνικών, των κατασκευαστικών εταιρειών και των σύγχρονων τσιφλικιών!
Και με ποιον τρόπο θα μας τους «επιβάλλει» το σύστημα; Με διεθνείς συνθήκες, με ντιρεκτίβες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με γλαφυρές αναφορές σε δικαιώματα και ελευθερίες, με αντισυνταγματικές διατάξεις και νομοθεσίες, αλλά και με την αλλαγή ή προσθήκη άρθρων του Συντάγματος που καταργούν τα βασικά και θεμελιώδη άρθρα του! Χρησιμοποιεί και όλα τα υπάρχοντα μέσα όπως τις ορδές των διεθνιστών, των απάτριδων, των μηδενιστών και τελικά επιτυγχάνει να παραπληροφορήσει των Ελληνικό Λαό, να ευνουχίσει την λογική του και να οδηγήσει την σκέψη του στην ίδια του την καταστροφή!
Προσπαθεί διακαώς λοιπόν το καθεστώς να επιβάλλει την νομιμοποίηση των παράνομων δουλοεποίκων, που υποτίθεται εγκαταλείπουν την χώρα τους για ένα καλύτερο μέλλον, χωρίς όμως να σκεφτούν ότι έτσι ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες στα ξένα συμφέροντα να λυμαίνονται τις πατρίδες τους. Ευνοεί το δουλεμπόριο και την φθηνή εργασία λαθραίων εργατών καταστρέφοντας ανεπανόρθωτα την Εθνική Οικονομία.

Με ρατσιστικά κριτήρια, από την μία αφαιρεί κοινωνικές παροχές από τους Έλληνες πολίτες και από την άλλη χαρίζει απλόχερα επιδόματα στον πληθυσμό που εισέβαλλε παράνομα στην χώρα μας, υπονομεύοντας έτσι την κοινωνική ειρήνη και την συνοχή της Ελληνικής κοινωνίας και οικογένειας. Ταυτόχρονα αναγκάζει τον Έλληνα πολίτη να αποκηρύξει την φιλόξενη φήμη του, χαρακτηριστικό που τον συνοδεύει εδώ και χιλιάδες χρόνια, επειδή ακριβώς αυτή η φιλοξενία παραβιάζεται, καταπατείται και μετατρέπεται σε αδυναμία προάσπισης των κυριαρχικών του δικαιωμάτων στην ίδια του την χώρα! 

Με πρόσχημα λοιπόν την θρησκευτική ελευθερία και με απώτερο σκοπό την αναγνώριση μουσουλμανικής μειονότητας, προσπαθεί να κατασκευάσει τεμένη και τζαμιά σε όλη την Επικράτεια για να εγκαθιδρύσει τους παράνομους ισλαμιστές που παραβίασαν τα σύνορα της Ελλάδος με την βοήθεια, την συμμετοχή και την υποστήριξη εγχώριων και αλλοδαπών οικονομικών συμφερόντων και να τους παραχωρήσει άσυλο ώστε να μπορούν να επιβάλλουν τους μισάνθρωπους και απάνθρωπους νόμους της σαρία, ενώ παράλληλα θα προσφέρουν την πάμφθηνή τους εργασία που θα εξυπηρετεί το νέο δόγμα της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας.

 Παραχωρεί το καθεστώς Ελληνικό Έδαφος σε αυτούς που καταλαμβάνουν Ελληνική Κυριαρχία με ΑΚΗΡΥΧΤΟ ΠΟΛΕΜΟ! Νομιμοποιεί το καθεστώς τα παράνομα φθηνά εργατικά χέρια και τις νέες συνθήκες της δουλικής εργασίας και μετατρέπει τους Έλληνες πολίτες σε ανέργους και μετανάστες!
Το Ελληνικό Έδαφος όμως ΔΕΝ τους ανήκει για να έχουν το δικαίωμα να το παραχωρήσουν… Ούτε καν το δικαίωμα να το πουλήσουν δεν έχουν! Το σημείο αυτό της γης που βρισκόμαστε ανήκει στον αυτόχθονα και γηγενή Ελληνικό Λαό εδώ και δεκάδες χιλιάδες χρόνια και έχουμε καταφέρει να το κρατήσουμε αναλλοίωτο διά μέσου πολέμων, κατοχών, κατακτητών και το οποίο έχουν απελευθερώσει οι πρόγονοί μας μέσω εθνοαπελευθερωτικού αγώνα με την ζωή τους, με θυσίες και αίμα.

 Αίμα που πότισε τα ιερά αυτά χώματα που μας φιλοξενούν και τα οποία ΔΕΝ μας ανήκουν, γιατί ΕΜΕΙΣ βρισκόμαστε σε αυτόν τον τόπο και σε αυτήν την ζωή, για πολύ λίγα χρόνια και ό,τι έχουμε το κατέχουμε δανεικά από τους απογόνους μας, στους οποίους οφείλουμε να το παραδώσουμε, αν όχι μεγαλύτερο, τουλάχιστον ακριβώς το ίδιο. 

Αυτή η κίνηση της κατασκευής τεμένους και παραχώρησης Ελληνικής Γης, σε αυτούς που βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα, συνιστά ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ως τέτοια θα αντιμετωπιστεί όταν υπάρξει Ελληνική Κυβέρνηση στον τόπο. Μέχρι τότε οφείλουμε να αγωνιστούμε με κάθε νόμιμο μέσον προκειμένου να εναντιωθούμε στα σχέδιά τους και να γίνουμε εμπόδιο στο πολυπολιτισμικό μόρφωμα που θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα!

 Δεν θα επιτρέψουμε την Πατρίδα μας να γίνει αποικία στάθμευσης αλλοδαπού φθηνού εργατικού δυναμικού για να τροφοδοτεί με δουλική εργασία την εγχώρια άπατρη τάξη του κεφαλαίου και ούτε θα επιτρέψουμε την νομιμοποίηση και την παροχή πολιτικών δικαιωμάτων σε λαθραίους εισβολείς για να ψηφοδοτεί την προδοτική πολιτική τάξη.
ΕΝΑΝΤΙΑ σε κάθε σχέδιο κεφαλαιοκρατών και ιμπεριαλιστών! 
Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες Πολίτες, σε αντίσταση και πάλη ενάντια στην ισλαμοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας και τον θρησκευτικό φονταμενταλισμό!
Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες Εργάτες σε αντίσταση και πάλη ενάντια στην δημιουργία Ελλήνων ανέργων και ενάντια στην νομιμοποίηση της εργασιακής δουλείας!
Καλούμε ΚΑΘΕ Ελληνίδα και Έλληνα σε έναν Αγώνα υπέρ του μέλλοντος των παιδιών μας! 
ΟΧΙ ΣΕ ΤΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΘΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ!
 
Επικοινωνία- ενημέρωση

Τηλ.: 6936 040 531
Facebook group (ομάδα): ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ
================================================================

Σχόλιο: 
Δυστυχῶς, στό παιχνίδι τοῦ Διεθνοῦς Κεφαλαίου, καί τῆς προσπάθειας ἐξισλαμισμοῦ τῆς Ἑλληνικῆς Ἐθνικῆς Κοινωνίας,  συνένοχος εἶναι καί ἡ Ἀριστερά ἡ ὁποῖα δέν διστάζει νά χαρακτηρίζει τούς λαθρομετανάστες ὡς "ταξικά ἀδέλφια της" καί φυσικά δέν σταματᾶ νά προπαγανδίζει τόν "κοινό ἀγῶνα ντόπιων καί μεταναστῶν".
λαθρομετανάστευση ἐξ΄ἄλλου γιά τήν Ἀριστερά, εἶναι βούτυρο στό ψωμί της, ἀφοῦ ἔτσι ἐπιτυγχάνεται ἕνας ἀπό τούς κύριους σκοπούς της, πού εἶναι ἡ διάλυσηση/ἀποδόμη τῶν Ἐθνικῶν Κοινωνιῶν.